1 2 3 4

Deszab Trade Kft.


A Deszab Trade Kft. 2006. november 15-én jött létre. 2010 végén a társaság tulajdonos körében változás történt, s ezzel egy időben a főtevékenységi kör vízi létesítmények építésére módosult.


Az új tulajdonosi kör és a menedzsment több tíz éves szakmai gyakorlatot szerzett mélyépítési, vízi létesítményépítési, természetvédelmi beruházások során. A Deszab Trade Kft. 2010 év végén közbeszerzési pályázaton az Észak-Magyarország dombvidéki patakok árvíz-kárelhárítási munkálataira megbízást nyert el fővállalkozóként. Ennek keretében jelentős kivitelezési tevékenységet folytatott a Bükki Nemzet Park területén valamint az Aggteleki Természetvédelmi Területen, ahol kiemelt feladatokat látott el a vízi létesítmények helyreállításában, építésében és a táj rehabilitációjában.


A társaság menedzsmentje más társasági formák keretein belül jelentős szerepet játszott 1998-tól kezdődően az Észak-Magyarországi Tiszai árvízkárok helyreállításában. Természetvédelmi és tájrehabilitációs munkák során felszíni bányák bányarekultvációját végezte, térségek szennyvíz-csatornahálózat kiépítésében fővállalkozói gyakorlatra tett szert, valamint fővállalkozóként több térségi hulladéklerakó kivitelezésében vett részt. Az itt szerzett tapasztalatok alapján kapott a Társaság megbízást a „Természet- és élőhely-védelmi kezelés a Bihari sík Natura 2000 területén” tárgyú projekt kivitelezési feladatainak elvégzésére.